Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

BALANCE - Naturligt hold

Sorter efter
8052400545928

Hug Enjoyable Blow Up Balanced

Dust spray - medium volume - medium hold Et ultra let pulver der leveres i en meget fint-forstøvende spray, der giver en medium volume. Giver mulighed for øjeblikkelig volume og fylde til fint hår. Ideel til at give håret fyldigt udtryk, hvor det er nødvendigt eller ønsket. Enjoyable Blow Up leveres i en meget fint-forstøvende spray, som giver en fantastisk fordeling af produktet.
219 DKK
8052400543924

Hug All You Need Balanced

Multifunktionel serum. En multi-tasking-serum, der passer til din livsstil, der er let og virker som en ægte CC-creme til hår. En "komplet korrektions" behandling. Uendelige fordele i en proces. De dyrebare organiske aktive ingredienser i opskriften er alle naturlige og omfatter ECO-certificeret padderok ekstrakt, hvede beta-glucaner, derivater fra mandelolie, jojoba olie, granatæbleekstrakt, olivenolie og hydrolyseret keratin, hvilket gør "ALL YOU NEED" til en sand eliksir af pleje og genopbygning af dit hår. Påføres gerne med andre produkter i serien HUG eller for sig selv på håndklædetørt hår, for et fantastisk udseende.
195 DKK
8052400543870

Hug Enjoyable Hair Cream Balan

Nærende og plejende mousse. For fuld kontrol, volumen og definition. Enjoyable Hair Cream Mousse er virkelig alsidig, fordi den kan give volumen til fint hår, tæmme krøller og kruset hår: Når moussen anvendes på håndklædetørt hår, enten alene eller med andre produkter i HUG-serien, tilpasser den sig til alle behov for et unikt, personligt udseende.
195 DKK
8052400543856

Hug Enjoyable Hair Spray Balan

ra-fin hårspray. Efterlader ingen belægning, medium hold. Denne fine hårspray er formuleret af en blanding af højt sofistikerede organiske ingredienser. Den er let og brugbar, og dens fleksible og holdbare hold giver ingen klistrende rester. Det er det perfekte produkt til at skabe og holde på bløde, naturlige stilarter. Den børstes nemt ud af håret, tynge ikke dit hår og danner en shiny reflekterende barriere for at beskytte mod krus og fugt.
195 DKK