Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

BRAZILIAN BOND BUILDER

B3 Extensions Repair system øger levetiden på dine hår extensions! En særlig formel, der er udarbejdet af nogle af de førende på markedet!

‘Brazilian bond builder’ hårpleje er det helt perfekte valg for hår extensions, eller naturligt skadet hår! En shampoo og balsam som reparer på skader og mindsker filtret hår, samtidig hjælper den med at opretholde et naturligt udseende og forlænge levetiden for dine extensions.

Ionic extension Refresh er en unik formel der hjælper med at blende det naturlige hår, så det fader fuldstændigt sammen med dine hair extensions. Genopbygger hvor håret har taget skade, og er varmebeskyttende, så du kan anvende stylingsjern, når du skal have lækre krøller, et glat hår, eller ved føntørring. Du vil opleve en markant reduceret tørretid.

Produkterne løsner ikke klæbemidler og påsætningspunkter. Hjælper med at blokere for urenheder og snavs og giver ingen ophobninger eller svækkede extensions. Er Silikonefri og farvebeskyttende og forsegler skællaget.

Sorter efter
Vis per side
5700000000455

B3 color protect reconstructive treatment

HÅRKUR 180 ML. Ugentlig kur-behandling, forstærker hurtigt håret for at reducere skaderne, samtidig med at farven forlænges og blødheden genoprettes i håret.
298 DKK