Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

HUG Styling

he best place to be Is inside a HUG.
Med denne filosofi, har vi denne helt unikke styling & finishline. En linje der består af 13 forskellige produkter, men som ALLE kan blandes på kryds og tværs, således du kan finde frem til dit helt eget HUG, altså en unik formel til netop det udtryk du ønsker.
I serien er der 4 linjer, nemlig:

Sweet – som giver et let hold.
Balanced – som giver et let medium hold.
Intense – som giver et stærk hold.
Ultra Intense – som giver et ultra intenst hold.

 

Sorter efter
8052400546239

Hug Enjoyable Let S Shine

Shine og fugt til håret. Også velegnet til extensions. En eksklusiv spray, som er velegnet til den flotte finish i det stylede hår eller de satte krøller. Sprayes på i en afstand af ca. 20 cm, for at give håret maximal glans.
219 DKK
8052400546192

Hug Enjoyable Curly Hair Ultra

Sunde, definerede krøller med masser af fugt og et naturligt stærkt hold En højeffektiv krølleserum der er universal og et must-have for dem der har krøller. Med Enjoyable Curley Hair Ultra Intense kan du nære, fugte, forme og kontrollere dine krøller, uden at tyngde krøllerne. Du beskytter samtidig mod fugt i lang tid med en meget intens virkning. Du kan justere effekten, alt afhængigt af den anvendte mængde produkt eller tilføre andre produkter i linjen HUG.
195 DKK
8052400546185

Hug Enjoyable Matte Wax Ultra

Denne voks indeholder kun naturlige og plantebaserede voksarter og ceramider. Voksen giver en mat finish. Glem den traditionelle hårvoks og prøv HUG Enjoyable Matte Wax Ultra Intens. Den eneste af sin slags. Med en usædvanligt rig kosmetisk base, der er den fyldt med nærende aktive ingredienser og plantebaserede ceramider, der alt sammen holder dit look og og din stil ved at pakke dit hår ind i et blidt og stærkt HUG.
195 DKK
8052400545935

Hug Enjoyable Blow Up Ultra In

Dust spray - ultra intens volume - ultra intens hold Et ultra intens pulver på en meget fint-forstøvende spray, der giver ultra intens volume og fylde. Giver mulighed for øjeblikkelig ultra intens volume og fylde til håret. Ideel til at give håret fyldigt udtryk, hvor det er nødvendigt eller ønsket, med en langvarig virkning. Ultra Intense Blow Up leveres i en meget fint-forstøvende spray, som giver en fantastisk fordeling af produktet.
219 DKK
8052400545928

Hug Enjoyable Blow Up Balanced

Dust spray - medium volume - medium hold Et ultra let pulver der leveres i en meget fint-forstøvende spray, der giver en medium volume. Giver mulighed for øjeblikkelig volume og fylde til fint hår. Ideel til at give håret fyldigt udtryk, hvor det er nødvendigt eller ønsket. Enjoyable Blow Up leveres i en meget fint-forstøvende spray, som giver en fantastisk fordeling af produktet.
219 DKK
8052400543962

Hug Enjoyable Vetiver Oil Swee

Ultra-let luksuriøs olie. Når den anvendes på tørt hår, fugter Vetiver Oil Sweet. Den gør stylingen let, definerer og efterlader håret blødt uden at tynge; en dråbe er nok til en intens virkning. Når det blandes med andre produkter i HUG-serien, tilfører den ekstra fugt. Den absorberes øjeblikkeligt takket være sin ultrafine, meget flydende tekstur. Den er beriget med vetiver og rosa mosqueta olier, som genop bygger og beskytter.
249 DKK
8052400543955

Hug Enjoyable Vetiver Oil Inte

Dit hår pakket ind i et beskyttende HUG. Denne dyrebare serum, med nærende og hydrerende olier, er dit skjold mod termisk stress. Bruges på håndklædetørt hår før du anvender en varmekilde eller på tørt hår, før du bruger et glattejern. Beriget med organisk arganolie, linolie og hvedekimolie som regenerere hårstrukturen og et giver shiny og let hår. En helt fantastisk serum med unik formular, som du kan kombinere med andre produkter fra HUG-serien.
249 DKK
8052400543948

Hug Enjoyable Hair Protector I

Dit hår pakket ind i et beskyttende HUG. Denne dyrebare serum, med nærende og hydrerende olier, er dit skjold mod termisk stress. Bruges på håndklædetørt hår før du anvender en varmekilde eller på tørt hår, før du bruger et glattejern. Beriget med organisk arganolie, linolie og hvedekimolie som regenerere hårstrukturen og et giver shiny og let hår. En helt fantastisk serum med unik formular, som du kan kombinere med andre produkter fra HUG-serien.
249 DKK
8052400543931

Hug Enjoyable Curly Hair Inten

Bløde, sunde, definerede krøller. Et højeffektiv krølleserum takket være organiske goji-ekstrakt, olivenolie, jojobaolie og panthenol i opskriften; HUG Enjoyable Curly Hair er ultra fugtgivende og giver krøller et nyt liv: den nærer, former og kontrollere uden at tynge håret og giver langvarig beskyttelse mod fugt udefra. Ønskes en anden effekt, varierer du bare mængden af produktet, du bruger eller øger dens hydrerende kraft ved at blande det med en af de dyrebare olier i serien HUG i samme mængde.
195 DKK
8052400543924

Hug All You Need Balanced

Multifunktionel serum. En multi-tasking-serum, der passer til din livsstil, der er let og virker som en ægte CC-creme til hår. En "komplet korrektions" behandling. Uendelige fordele i en proces. De dyrebare organiske aktive ingredienser i opskriften er alle naturlige og omfatter ECO-certificeret padderok ekstrakt, hvede beta-glucaner, derivater fra mandelolie, jojoba olie, granatæbleekstrakt, olivenolie og hydrolyseret keratin, hvilket gør "ALL YOU NEED" til en sand eliksir af pleje og genopbygning af dit hår. Påføres gerne med andre produkter i serien HUG eller for sig selv på håndklædetørt hår, for et fantastisk udseende.
195 DKK
8052400543917

Hug Enjoyable Glaze Sweet

Nærende styling Glaze med let hold. Denne glaze kan anvendes på fugtigt hår og gør stylingen ekseptionel let og enkel. Uanset om du vil have ultra-straight hår eller definerede krøller, er Enjoyable Glaze Sweet det perfekte HUG for dig. Takket være sine naturlige organiske aktive ingredienser fra granatæbler og olivenolie, giver den dit hår et let hold, glans, definition og kontrol og efterlader dit hår blødt og naturlig stylet.
195 DKK
8052400543900

Hug Enjoyable Hair Gel Ultra I

Ultra intens virkning og hold. Cremet gel til det ultra-stærke hold. Dit hår vil gøre præcis, hvad du vil have det til at gøre. Ideel til de ekstreme, her og nu stilarter og langvarigt hold. Skaber en ren, skulpturel effekt på frynser og hanekamme, og giver et sofistikeret udseende til glat hår, samt tilføjer karakter til din stil. Påfør på fugtigt eller tørt hår, for at skabe din egen drømmestil, med skånsomme, organiske aktive ingredienser, herunder goji ekstrakt og økologisk olivenolie.
195 DKK
8052400543894

Hug Enjoyable Hair Gel Sweet

Creme gel, giver et let hold med masser af udstråling. Glem at dette er en gel. Hug Enjoyable Hair Gel er beriget med organiske naturlige aktive ingredienser som goji og olivenolie, som begge hydrerer og nærer håret. Fleksibel styling. Den efterlader håret glansfuldt og elastisk, selv til mest sofistikerede look. Kan kombineres med Enjoyable Hair Gel ultra intense for et øget hold/effekt.
195 DKK
8052400543887

Hug Enjoyable Matte Wax Intens

Indeholder kun bivoks og plantebaserede ceramider, mat slutresultat. Glem alt om traditionelle hårvokse og prøv Enjoyable Matte Wax intens, den eneste af sin slags. Med en usædvanlig rig, kosmetisk organisk base, er den fyldt med nærende, aktive ingredienser og plantebaserede ceramider, som holder på udtrykket og pakker dit hår ind i et blidt HUG.
195 DKK
8052400543870

Hug Enjoyable Hair Cream Balan

Nærende og plejende mousse. For fuld kontrol, volumen og definition. Enjoyable Hair Cream Mousse er virkelig alsidig, fordi den kan give volumen til fint hår, tæmme krøller og kruset hår: Når moussen anvendes på håndklædetørt hår, enten alene eller med andre produkter i HUG-serien, tilpasser den sig til alle behov for et unikt, personligt udseende.
195 DKK
8052400543863

Hug Enjoyable Hair Spray Eco S

Giver tekstur med kram-effekt og giver en let styling. NO GAS, let hold, en fin sky/mist for hvert pump, der giver håret et naturlig udseende. Perfekt til at give struktur og beskytter håret mod udefra kommende fugt; giver dig mulighed for at style/re-style håret, selv efter påføring. Hurtigtørrende, ikke-klistrende, nem at fjerne, efterlader ingen belægning. Sprayen giver saltvandsspray-effekt uden at indeholde salt.
195 DKK
8052400543856

Hug Enjoyable Hair Spray Balan

ra-fin hårspray. Efterlader ingen belægning, medium hold. Denne fine hårspray er formuleret af en blanding af højt sofistikerede organiske ingredienser. Den er let og brugbar, og dens fleksible og holdbare hold giver ingen klistrende rester. Det er det perfekte produkt til at skabe og holde på bløde, naturlige stilarter. Den børstes nemt ud af håret, tynge ikke dit hår og danner en shiny reflekterende barriere for at beskytte mod krus og fugt.
195 DKK
8052400543849

Hug Enjoyable Hair Spray Inten

Ultra-fin hårspray, efterlader ingen belægning, stærk hold. Denne hårspray er udformet af meget sofistikeret ingredienser. Dens hold er stærkt, men dens tekstur er let uden at den bliver for klistret, det gør Hug Enjoyable Hair Spray meget eftertragtet. Den er ideel til at oprette og holde på langvarige, definerede stilarter. Den beskytter mod udefra kommende fugt, kontrollere krus og giver håret en uovervindelig glans.
195 DKK