Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

Ingredien

ingredien® er lavet med omtanke, et produkt med kærlighed og passion for mennesket, naturen og dyrene. Fra starten har været visionen at kunne sikre en produktserie, der på et professionelt plan kan præsterer og samtidig kan være fri for unødige, skadelige kemikalier og tilsætningsstoffer.

Med et bredt udvalg af produkter – fra stylingprodukter til hårkur og shampoo med farvepigmenter, rinse-off til leave-in produkter – dækker ingredien® hele spektret i en hvilken som helst frisørsalon og hvilket som helst hår. Derudover fås alle produkterne både med og uden parfume*. Uanset præferencen eller behovet, så er der et ingredien® produkt til alle. ingredien® indeholder under ingen omstændigheder nogen former for phtalater, parabener, allergifremkaldende konserveringsmidler, mineralske olier, paraffin, paraffinolier, silikoneolier, vaseline eller lignende petrokemiske ingredienser, hvilket også er nogle af grundene til at langt de fleste af vores produkter kan bære Svanemærket.

ingredien® består af 4 hårplejeserier, der hver især indeholder shampoo, balsam, hårkur og leave-in balsam. Serierne er udviklet til at tage hånd om forskellige hårtyper, og er skræddersyede til at kunne hjælpe håret til at nå det fulde potentiale på en nænsom og god måde. Det brede sortiment af stylingprodukter er fordelt på 3 overordnede kategorier. Alle stylingprodukterne kan naturligvis bruges alene eller i kombination med hinanden for at opnå det helt perfekte resultat – hver gang.

Sorter efter
Vis per side
Filtrer efter pris
SMOOTHING STYLING SE

Smoothing Styling Serum 50 ml

Smoothing Styling Serum
219 DKK