Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

SWEET - Let hold

Sorter efter
8052400546239

Hug Enjoyable Let S Shine

Shine og fugt til håret. Også velegnet til extensions. En eksklusiv spray, som er velegnet til den flotte finish i det stylede hår eller de satte krøller. Sprayes på i en afstand af ca. 20 cm, for at give håret maximal glans.
219 DKK
8052400543962

Hug Enjoyable Vetiver Oil Swee

Ultra-let luksuriøs olie. Når den anvendes på tørt hår, fugter Vetiver Oil Sweet. Den gør stylingen let, definerer og efterlader håret blødt uden at tynge; en dråbe er nok til en intens virkning. Når det blandes med andre produkter i HUG-serien, tilfører den ekstra fugt. Den absorberes øjeblikkeligt takket være sin ultrafine, meget flydende tekstur. Den er beriget med vetiver og rosa mosqueta olier, som genop bygger og beskytter.
249 DKK
8052400543917

Hug Enjoyable Glaze Sweet

Nærende styling Glaze med let hold. Denne glaze kan anvendes på fugtigt hår og gør stylingen ekseptionel let og enkel. Uanset om du vil have ultra-straight hår eller definerede krøller, er Enjoyable Glaze Sweet det perfekte HUG for dig. Takket være sine naturlige organiske aktive ingredienser fra granatæbler og olivenolie, giver den dit hår et let hold, glans, definition og kontrol og efterlader dit hår blødt og naturlig stylet.
195 DKK
8052400543894

Hug Enjoyable Hair Gel Sweet

Creme gel, giver et let hold med masser af udstråling. Glem at dette er en gel. Hug Enjoyable Hair Gel er beriget med organiske naturlige aktive ingredienser som goji og olivenolie, som begge hydrerer og nærer håret. Fleksibel styling. Den efterlader håret glansfuldt og elastisk, selv til mest sofistikerede look. Kan kombineres med Enjoyable Hair Gel ultra intense for et øget hold/effekt.
195 DKK
8052400543863

Hug Enjoyable Hair Spray Eco S

Giver tekstur med kram-effekt og giver en let styling. NO GAS, let hold, en fin sky/mist for hvert pump, der giver håret et naturlig udseende. Perfekt til at give struktur og beskytter håret mod udefra kommende fugt; giver dig mulighed for at style/re-style håret, selv efter påføring. Hurtigtørrende, ikke-klistrende, nem at fjerne, efterlader ingen belægning. Sprayen giver saltvandsspray-effekt uden at indeholde salt.
195 DKK