Du har ingen varer i din varekurv.
Filters
Søg
Close

ULTRA INTENSE - Ultra intenst hold

Sorter efter
8052400546192

Hug Enjoyable Curly Hair Ultra

Sunde, definerede krøller med masser af fugt og et naturligt stærkt hold En højeffektiv krølleserum der er universal og et must-have for dem der har krøller. Med Enjoyable Curley Hair Ultra Intense kan du nære, fugte, forme og kontrollere dine krøller, uden at tyngde krøllerne. Du beskytter samtidig mod fugt i lang tid med en meget intens virkning. Du kan justere effekten, alt afhængigt af den anvendte mængde produkt eller tilføre andre produkter i linjen HUG.
195 DKK
8052400546185

Hug Enjoyable Matte Wax Ultra

Denne voks indeholder kun naturlige og plantebaserede voksarter og ceramider. Voksen giver en mat finish. Glem den traditionelle hårvoks og prøv HUG Enjoyable Matte Wax Ultra Intens. Den eneste af sin slags. Med en usædvanligt rig kosmetisk base, der er den fyldt med nærende aktive ingredienser og plantebaserede ceramider, der alt sammen holder dit look og og din stil ved at pakke dit hår ind i et blidt og stærkt HUG.
195 DKK
8052400545935

Hug Enjoyable Blow Up Ultra In

Dust spray - ultra intens volume - ultra intens hold Et ultra intens pulver på en meget fint-forstøvende spray, der giver ultra intens volume og fylde. Giver mulighed for øjeblikkelig ultra intens volume og fylde til håret. Ideel til at give håret fyldigt udtryk, hvor det er nødvendigt eller ønsket, med en langvarig virkning. Ultra Intense Blow Up leveres i en meget fint-forstøvende spray, som giver en fantastisk fordeling af produktet.
219 DKK
8052400543900

Hug Enjoyable Hair Gel Ultra I

Ultra intens virkning og hold. Cremet gel til det ultra-stærke hold. Dit hår vil gøre præcis, hvad du vil have det til at gøre. Ideel til de ekstreme, her og nu stilarter og langvarigt hold. Skaber en ren, skulpturel effekt på frynser og hanekamme, og giver et sofistikeret udseende til glat hår, samt tilføjer karakter til din stil. Påfør på fugtigt eller tørt hår, for at skabe din egen drømmestil, med skånsomme, organiske aktive ingredienser, herunder goji ekstrakt og økologisk olivenolie.
195 DKK